ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
ΜΠΟΖΙΝΑΣ
Μάρμαρα - Γρανίτες Κιλκίς - Κατασκευές Μνημείων Κιλκίς


Η επιχείρηση μας “ΜΠΟΖΙΝΑΣ” η οποία βρίσκεται στο Κιλκίς, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την επεξεργασία και τοποθέτηση μαρμάρων, γρανιτών, φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων, προσφέροντας κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, σε οικονομικές τιμές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα μάρμαρα και τα πετρώματα όπως πάγκους κουζίνες, σκάλες, πατώματα, περβάζια, επενδύσεις τζακιών καθώς και την κατασκευή μνημείων στο Κιλκίς και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την εργασία που επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο (ξενοδοχεία, καφετέριες, επιχειρήσεις, καταστήματα) και να σας εγγυηθούμε για το άψογα αισθητικά αποτέλεσμα με έμφαση στην λεπτομέρεια.
 
 
     
     
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μαρμάρων, γρανιτών και διαφόρων φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο και να τον διαμορφώσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

Όλες οι προτάσεις μας εναρμονίζονται με το δικό σας προσωπικό στυλ και σας προτείνουμε πάντα τα καλύτερα, και δοκιμασμένα από εμάς, υλικά που υπάρχουν στην αγορά ώστε να είμαστε σίγουρη για την άριστη ποιότητα και την απόλυτη ικανοποίησή σας.
Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη μας στον χώρο σας προκειμένου να τον μελετήσουμε, να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες του ώστε να σας δώσουμε την κατάλληλη πρόταση για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε με μάρμαρα και πετρώματα.

Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σε κάθε πελάτη, ακόμα και μετά την παράδοση του έργου, να ψάχνουμε διαρκώς για νέες ιδέες ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε φρέσκιες ιδέες, καθώς και να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα εργασιών καταφέρνοντας έτσι να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για όλη το Κιλκίς και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
     
     
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

προκειμένου να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την
ιδανική πρόταση για τον χώρο σας.